ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un pădurar din Vaslui a ajuns la spital după ce a fost bătut de 20 de persoane care ar fi tăiat ilegal arbori. Pădurarul primește acum îngrijiri medicale după ce a fost lovit în zona capului și are fracturi la un picior, informează Hot News.

 Incidentul s-a produs la o zi după ce pădurarul a surprins cele 20 de persoane că tăiau ilegal copaci din pădure. Împreună cu alți doi angajați ai Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva și patru jandarmi, pădurarul a confiscat atelajul, lemnele și un motoferăstrău. A doua zi, pădurarul a fost înconjurat de membrii grupării infracționale pe raza localității Valea Mare - Negrești, fiind amenințat cu o sabie și lovit în zona capului și a picioarelor, provocându-i numeroase echimoze în zona capului și fracturi multiple la un picior”, a transmis Romsilva.

 Poliția din județul Vaslui a deschis o anchetă în acest caz. În primele șase luni ale anului au fost înregistrate alte 20 de agresiuni asupra personalului Romsilva.

 

 

Acțiune de protest în fața Reședinței de Stat de la Condrița

Cântă cucu-n fața Reședinței de la CondrițaLive aici: https://www.privesc.eu/arhiva/65175

Posted by Privesc.Eu on Thursday, January 14, 2016

Nominalizarea lui Ion Păduraru la funcția de premier a determinat mai mulți oameni să se strângă în fața reședinței președintelui Republicii Moldova. Manifestanții au cântat melodia ”Cântă cucu-n Bucovina”