Un pădurar din Vaslui a ajuns la spital după ce a fost bătut de 20 de persoane care ar fi tăiat ilegal arbori. Pădurarul primește acum îngrijiri medicale după ce a fost lovit în zona capului și are fracturi la un picior, informează Hot News.

 Incidentul s-a produs la o zi după ce pădurarul a surprins cele 20 de persoane că tăiau ilegal copaci din pădure. Împreună cu alți doi angajați ai Regiei Naționale a Pădurilor - Romsilva și patru jandarmi, pădurarul a confiscat atelajul, lemnele și un motoferăstrău. A doua zi, pădurarul a fost înconjurat de membrii grupării infracționale pe raza localității Valea Mare - Negrești, fiind amenințat cu o sabie și lovit în zona capului și a picioarelor, provocându-i numeroase echimoze în zona capului și fracturi multiple la un picior”, a transmis Romsilva.

 Poliția din județul Vaslui a deschis o anchetă în acest caz. În primele șase luni ale anului au fost înregistrate alte 20 de agresiuni asupra personalului Romsilva.

 

 

Acțiune de protest în fața Reședinței de Stat de la Condrița

Cântă cucu-n fața Reședinței de la CondrițaLive aici: https://www.privesc.eu/arhiva/65175

Posted by Privesc.Eu on Thursday, January 14, 2016

Nominalizarea lui Ion Păduraru la funcția de premier a determinat mai mulți oameni să se strângă în fața reședinței președintelui Republicii Moldova. Manifestanții au cântat melodia ”Cântă cucu-n Bucovina”


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews