ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un polițist i-a pus cătușele unui șofer acuzat că a parcat pe o  trecere de pietoni din Sarica Niculițel, județul Tulcea. Conducătorul auto cade însă pe trotuar, moment în care trecătorii încep să-l agreseze verbal și chiar fizic pe agent, aflat singur în misiune.

„Lasă-l, măi că n-a omorât un om, a parcat pe trecerea de pietoni”, îi strigă agentului un martor. Alții l-au înjurat, iar bărbatul care filma l-a lovit pe polițist.
 
Acesta a scos pistolul iar atunci când un bărbat a continuat să se apropie de el, s-a apărat cu spray-ul paralizant.

Ulterior, Poliția a anunțat că, „Referitor la imaginile aparute in spatiul public, șeful Poliției Române a dispus conducerii IPJ Tulcea sa demareze urgent verificari interne. De asemenea, o echipă de specialiști din cadrul Direcției Control Intern din cadrul IGPR a fost trimisă sa verifice modul de organizare a activității la nivelul IPJ Tulcea.”