Un polițist din județul Argeș, Pitești și-a împușcat copilul, în vârstă de 3 ani, după care s-a sinucis.  Ambii au fost găsiți morți într-un apartament de către  pompieri, potrivit Mediafax.

Bărbatul , polițist la Crimă Organizată Argeș, era în proces de divorț cu soția sa care i-a adus în vizită copilul, sâmbătă dimineață. Femeia a sesizat la un momenta dat că individul, în vârstă de 29 de ani, nu mai răspundea la telefon și a alertat serviciile de intervenție. Pompierii sosiți la fața locului au deschis cu forța ușa blocată și-au descoperit trupurile neînsuflețite ale tatălui și ale copilului său.  Anchetatorii cazului au confirmat că bărbatul și-a împușcat mai întâi copilul, după care s-a împușcat și el.

Mama copilului și bunica acestuia au avut un șoc atunci când au ajuns la apartamentul unde a avut loc tragedia și-au avut nevoie de îngriiri medicale, fiind transportate la spital.

O vecină a polițistului declară că acesta părea un om echilibrat, care ieșea des la plimbare cu băiețelul. Polițistul din Argeș fusese testat psihologic în ianuarie și declarat apt, susțin surse din cadrul anchetatorilor. Acesta,pe numele său, Marius Franțescu, era fiul lui Costel Franțescu, consilier local PNL în Mioveni și președinte PNL Mioveni.

ATAC ARMAT la Paris, pe Champs Elysees. Un polițist a fost ucis, altul rănit. Rețeaua Stat Islamic a revendicat atacul. Reacția lui Trump2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.