ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Femeile însărcinate și care au fost izgonite de acasă, precum și mamele care cerșesc pe străzi cu copiii în brațe vor avea unde să se adăpostească la nevoie.

Cele două cămine începute de preotul ieșean Dan Damaschin, părintele asociației Glasul Vieții, sunt construite în proporție de 80%. 
 
Lucrările la casa pentru femeile gravide, victime ale violenței domestice, aflată în localitatea Valea Lupului, se apropie de final. Lucrările pentru căminul femeilor care cerșesc pe străzile orașului de mână cu copiii lor, ridicat pe strada Cicoarei din Iași, au fost reluate după sărbătorile pascale. 

„Pentru ambele locuințe am continuat lucrările după Paști. Cred că mai avem o lună la ambele case după care putem primi mamele cu copii. În total, vom putea asigura cazarea pentru 100 de beneficiari”, a precizat Dan Damaschin, preot misionar la Biserica Nașterii Domnului de la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, scrie Adevărul.

Părintele Dan Damaschin derulează mai multe proiecte pentru familiile nevoiașe, cu mulți copii, din comunele județului Iași.
 
Prin intermediul acestora peste 1.000 de copii primesc lunar ajutoare de la oameni din țară impresionați de inițiativa preotului.
 
Persoanele interesate să sprijine proiectele părintelui Damaschin pot vizita site-ul asociației „Glasul Vieții”, pe care voluntarii părintelui au înființat-o pentru promovarea proiectelor, îl pot contacta la numărul de telefon 0744.798.610 sau îi pot scrie pe pagina personală de Facebook