ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul PSD al comunei Coșula, din județul Botoșani, Mircia Acatrinei, a murit la vârsta de 67 de ani, după ce, în urmă cu o lună, a câștigat al șaselea mandat în fruntea primăriei.

Acatrinei se lupta cu o afecțiune teribilă. El a condus comuna Coșula timp de 10 ani între 2004 și 2024. A mai ocupat anterior funcția de viceprimar în aceeași comună. 

Edilul PSD a împlinit pe 22 iunie 67 de ani era căsătorit și avea doi copii. 

Președintele organizației județene Botoșani a Partidului Social Democrat și al Consiliului Județean, Doina Federovici, a confirmat pe Facebook decesul edilului.

„Comuna Coșula este mai săracă, de astăzi. A pierdut un OM destoinic, un bun gospodar, care ani de zile și-a servit comunitatea cu demnitate, cu toată priceperea și cu toate resursele! Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoșirea sa, dar moartea a fost mai puternică și ni l-a smuls dintre noi. De acum înainte nu-l vom mai vedea decât prin fereastra amintirilor pe domnul primar Mircia Acatrinei. Nu ne rămâne decât să îl păstrăm în inimile noastre tot restul vieții. Binecuvântată să-i fie odihna veșnică. Fie ca sufletul său plin de o bunătate infinită să-și găsească pacea veșnică, iar Părintele Ceresc să îl odihnească în pace între cei bineplăcuți Lui”, a scris Doina Federovici.