ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primăria Bascov, din județul Argeș, trebuie să plătescă 100.000 de lei, adică aproape 20.000 de euro, pe facturile la telefon, după ce angajații primăriei au trimis sms-uri de pe telefoanele de serviciu, la îndemnul primarului Gheorghe Stancu, pentru a susține ansamblul folcloric al Casei de Cultură din localitate, într-o competiție organizată la Pro TV.

Ansamblul Doina Bascovului a participat la o competiție națională organizată în emisiunea „La Măruță” și a avut nevoie de susținerea publicului pentru a merge mai departe. 60.000 de voturi a reușit să strângă ansamblul, scrie bitpress.ro

Problema este acum că în Consiliul Local Bascov din județul Argeș a izbucnit un adevărat scandal, după ce consilierii au aflat că trebuie să achite aproape 20.000 de euro pe sms-urile trimise de pe telefoanele de serviciu de către angajații primăriei. Mai exact, fiecare a avut de trimis câte 100 de mesaje, în condițiile în care un SMS a costat 25 eurocenți.

Deocamdată este neclar din buzunarul cui vor fi plătiți acești bani, asta după ce primarul Gheorghe Stancu a propus un proiect prin care factura să fie plătită din buget comunei, însă consilierii de la PNL și o parte dintre cei de la PSD s-au opus.

Presa locală mai relatează că aceasta este doar o primă factură, în contul semifinalei, urmând ca luna aceasta să fie organizată și finala.