Un român stabilit în Marea Britanie a donat de sărbători 70.000 de euro secției de pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Bărbatul se numește Marius Căprilă, s-a născut în Călărași, însă acum traiește în Marea Britanie împreună cu soția sa și cei doi copii.

De Crăciun s-a întors în România și, după o „vizită” la spitalul Călărași a donat 70.000 de euro pentru cumpărarea unor materiale necesare acestei unități medicale.

„După o scurtă „vizită” în secția de Pediatrie la Spitalul Jud. Călărași, am hotărât împreună cu familia că trebuie să încercăm a schimba ceva.

În preajma sfintelor sărbători, visul nostru a devenit realitate. Suntem bucuroși că am reușit a dona suma de 70,000 euro pentru achizițiile următoare:,

-15 x pat pediatrie Malvestio Italia 
-22 x pat salon cu protecții laterale Malvestio Italia 
-22 x noptieră Malvestio Italia 
-4 x masă tratament (cărucior) Malvestio Italia 
-4 x masă înfășat Malvestio Italia 
-1 x transluminator de vene
- 15 x stativ perfuzii 
- 1 x aspirator secreții 
- 2 x tensiometru 
- 2 x pulsoximetru contec
- 2 x termometru non-contact
- 1 x aparat aerosoli

#SCHIMBĂMROMÂNIAÎMPREUNĂ” - a scris el pe Facebook.
 


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews