Un român stabilit în Marea Britanie a donat de sărbători 70.000 de euro secției de pediatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași.

Bărbatul se numește Marius Căprilă, s-a născut în Călărași, însă acum traiește în Marea Britanie împreună cu soția sa și cei doi copii.

De Crăciun s-a întors în România și, după o „vizită” la spitalul Călărași a donat 70.000 de euro pentru cumpărarea unor materiale necesare acestei unități medicale.

„După o scurtă „vizită” în secția de Pediatrie la Spitalul Jud. Călărași, am hotărât împreună cu familia că trebuie să încercăm a schimba ceva.

În preajma sfintelor sărbători, visul nostru a devenit realitate. Suntem bucuroși că am reușit a dona suma de 70,000 euro pentru achizițiile următoare:,

-15 x pat pediatrie Malvestio Italia 
-22 x pat salon cu protecții laterale Malvestio Italia 
-22 x noptieră Malvestio Italia 
-4 x masă tratament (cărucior) Malvestio Italia 
-4 x masă înfășat Malvestio Italia 
-1 x transluminator de vene
- 15 x stativ perfuzii 
- 1 x aspirator secreții 
- 2 x tensiometru 
- 2 x pulsoximetru contec
- 2 x termometru non-contact
- 1 x aparat aerosoli

#SCHIMBĂMROMÂNIAÎMPREUNĂ” - a scris el pe Facebook.
 2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.