ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un reșitean a postat pe Facebook mai multe fotografii cu ceea ce susține că ar fi bidoane pline cu motorină combinată cu apă. Șoferul spune că a scos combustibilul din rezervorul mașinii, după ce ar fi alimentat la Lukoil, în Reșița.

„Lukoil Reșița!!!! 10 litri de apă din 50 cât am băgat. Rog toți prietenii să distribuie, să vadă toată Reșița ce motorină au nemernicii de la Lukoil. Dacă nu scoteam tot din mașină și nu schimbam filtru, nu mai pornea niciodată”, a scris reșițeanul pe Facebook.   
Reprezentanții companiei au declarat că sunt la curent cu situația sesizată, însă susțin că aceasta nu este reală.   

„S-a prezentat un domn, ieri, pe data de 6 noiembrie, cu niște recipiente din plastic, spunând că pe data de 1 noiembrie a alimentat de la noi și mașina nu a mai mers și a scos acele produse din rezervor. El s-a prezentat la stație, unde șeful de stație a luat probe din pompe, de la rezervorul de unde a spus că a alimentat, și în prezența dumnealui a verificat cu pastă de apă combustibilul. Produsele arătau bine, fără impurități, rezultatul fiind lipsă apă. De pe data din 31, de când a avut loc ultima recepție de carburanți, la stație au alimentat mai mult de 1.000 de clienți, care nu au sesizat nimic.   

Dumnealui a fost îndrumat de șeful de stație, conform protocolului, să facă o reclamație la ANCP. Numai că dumnealui a plecat și a ales această cale virtuală. Noi nu am primit nicio sesizare de la ANPC, deși ei iau legătura imediat dacă se întâmplă așa ceva. Am trimis proba și la un laborator acreditat, chiar dacă avem posibilitatea și în stație să verificăm. Pe de altă parte lumea alimentează în continuare, pentru că eurodiselul este bun”, a declarat Roxana Cepoi, șef serviciu carburanți Lukoil România, pentru Adevărul

Postarea reșițeanului a devenit repede virală și a adunat mii de redistribuiri și comentarii.