ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


În fiecare zi avem de a face pe drumurile din întreaga țară cu șoferi inconștienți, pentru care regulile de circulație nu contează și care de multe ori produc adevărate tragedii pe șosele.

Un astfel de șofer este și cel prezentat în filmulețul următor, care se încumetă să facă o depășire extrem de riscantă pe o șosea din județul Buzău, asta deși se afla într-un sector de drum în care acest lucru era interzis, iar finalul ar fi putut avea urmări extrem de grave.

Incidentul a fost surprins de o cameră de bord și postat pe Youtube, însoțit de mesajul „Pleci de acasă, te întâlnești cu zmeul ăsta și nu te mai întorci”.

Filmulețul a devenit viral pe internet și a fost înregistrat pe raza localității Măgura. Imaginile arată cum mașina din care se filmează este depășită de un autoturism al cărui șofer depășește și următorul autovehicul și este cât pe ce să fie spulberat de o mașină care circulă din sens opus.