ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Sectorul Poliției de Frontieră Cernavodă au prins un tânăr în vârstă de 20 de ani care a încercat să sustragă un autoturism, amenințând șoferul cu un pistol cu bile, informează Poliția de Frontieră.

Ieri, în jurul orei 17:00, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Sectorul Poliției de Frontieră Cernavodă au fost sesizați cu privire la faptul că, în apropierea satului Tichilești (Constanța), un bărbat a oprit în trafic un autoturism și a amenințat șoferul cu un pistol. 

Persoana aflată la volanul autoturismului a accelerat, reușind astfel să scape.

Observând incidentul, alte două persoane s-au oprit din trafic pentru a vedea ce se întâmplă, iar bărbatul le-a amenințat și pe acestea cu arma, apoi a fugit peste câmp.

La scurt timp, atacatorul a fost prins de către polițiștii de frontieră în satul Tichilești, iar pistolul pe care acesta l-a folosit a fost găsit ascuns într-un gard viu, fiind o armă neletală, tip airsoft.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățeanul român D.I., în vârstă de 20 de ani, cu domiciliul pe raza județului Constanța. El a declarat anchetatorilor că a cumpărat pistolul de pe internet și că voia să îl folosească pentru a fura o mașină.

Polițiștii de frontieră au ridicat pistolul, în vederea continuării cercetărilor, și au întocmit dosar penal pe numele tânărului, pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată.