ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tânăr de 21 de ani din Lugoj este cercetat pentru trei infracțiuni după ce s-a ajuns la concluzia că provocă accidente de circulație. 

Procedeul aplicat era unul cât se poate de simplu. Lugojeanul stătea la pândă pe o stradă cu sens unic, iar când observa că o mașină pătrunde din sensul interzis, demara în trombă și lovea în plin mașina care circula neregulamentar. 

În cazul primului accident, bărbatul a pretins de la unul dintre șoferi sumă de 200 de lei pentru a nu suna la poliție sau pentru a nu face actele de constatare amiabila. În cel de-al doilea caz, bărbatul ar fi cerut din nou o sumă de bani și s-ar fi recomandat că fiind polițist, scrie lugojinfo.ro

Oamenii legii au fost anunțați de producerea celor două accidente de câțiva martori, astfel că au verificat informațiile și au stabilit clar că bărbatul își făcuse un obicei din a lovi mașinile. La audieri, lugojeanul și-a recunoscut faptele. Polițiștii au anunțat că individul este cercetat pentru uzurpare de calități oficiale, distrugere și înșelăciune și acum riscă ani grei de pușcarie.