Un tren care se deplasa pe ruta Satu Mare- Halmeu, a luat vineri foc, punând în pericol viața a sute de călători.  Șeful trenului a fost nevoit să desprindă locomotiva de restul vagoanelor,informează Agerpress.

Aproape două sute de călători au fost vineri, martorii unui incident, după ce locomotiva în care se aflau, a luat foc, în apropiere de halta Micula. Șeful trenului a fost precaut și a desprins locomotiva de restul vagoanelor, chemând apoi de urgență echipaje ale ISU Satu Mare, dar și alți angajați ai CFR. În urma investigațiilor făcute de mecanici, cauza incidentului a fost frecarea sistemului de rulare.


Pasagerii au fost preluați și transportați tot pe calea ferată la destinație. Pompierii au avut grijă să răcească întreaga zonă afectată , pentru prevenirea unor noi incidente

Laboratorul ImunoMedica2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.