ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un tren care se deplasa pe ruta Satu Mare- Halmeu, a luat vineri foc, punând în pericol viața a sute de călători.  Șeful trenului a fost nevoit să desprindă locomotiva de restul vagoanelor,informează Agerpress.

Aproape două sute de călători au fost vineri, martorii unui incident, după ce locomotiva în care se aflau, a luat foc, în apropiere de halta Micula. Șeful trenului a fost precaut și a desprins locomotiva de restul vagoanelor, chemând apoi de urgență echipaje ale ISU Satu Mare, dar și alți angajați ai CFR. În urma investigațiilor făcute de mecanici, cauza incidentului a fost frecarea sistemului de rulare.


Pasagerii au fost preluați și transportați tot pe calea ferată la destinație. Pompierii au avut grijă să răcească întreaga zonă afectată , pentru prevenirea unor noi incidente