ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Patru autospeciale dotate cu apă și spumă au intervenit pentru a stinge incendiul. Misiunea pompierilor militari a fost una dificilă din cauza lipsei surselor de apă din zonă. În urma incendiului, nimeni nu a fost rănit, potrivit B1 TV.

Flăcările au cuprins locomotiva unui tren ce transporta 19 vagoane cu țiței brut. Incidentul a avut loc între cele două tuneluri aflate în Predeal. La fața locului au ajuns imediat pompierii militari, solicitați pentru a stinge incendiul înainte ca flăcările să se extindă către restul vagoanelor trenului de marfă.

Intervenția a fost una pe cât de periculoasă, pe atât de dificilă, din cauza lipsei surselor de apă din zonă. Patru autospeciale ale ISU, dotate cu apă și spumă au fost trimise la locație. După zeci de minute de efort, reprezentanții ISU Brașov au reușit să izoleze incendiul.

În urma incendiului, circulația feroviară a fost blocată temporar.