Un vânător  american a ucis un cerb care l-a șocat atunci când s-a apropiat de animalul fără viață.Cerbul avea două capete, potrivitMediafax.

Bărbatul, pe numele său Bob Long, un vânător din Marshall County, Kentucky a analizat cu atenție cel de al doilea cap al cerbului, care, era de fapt al altui cerb mort înainte ca cele două seturi de coarne să se încurce unul în altul.

Bob Long încă nu poate desluși cum a ajuns a ajuns cerbul ucis  să poarte în coarne, capul unui alt cerb. „Tot nu-mi vine să cred”, a declarat vânătorul.

Mulți dintre cei care au văzut inițial imaginile au crezut că este vorba despre un trucaj, dar, ulterior s-a descoperit, pe camerele amplasate în zonă, că cerbul chiar căra povara respectivă în coarne înainte să fie împușcat

2% din impozitul pe salariu
Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a siteului ActiveNews România, nu către stat. Companiile de publicitate și multinaționalele nu ne iubesc. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.