ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Augustin Ilieş, cel mai cunoscut medic chirurg pediatru din Vaslui şi unul dintre cei mai respectaţi din România, a fost găsit spânzurat în balconul locuinţei personale.

Nefericitul eveniment a avut loc luni, în jurul prânzului, iar echipajele de intervenţie au încercat timp de mai multe zeci de minute să-l resusciteze.

Acesta s-a pensionat anticipat în cursul lunii aprilie, după o carieră de peste 30 de ani. Doctorul Ilieş a cerut pensionarea în mijlocul scandalului de corupţie de la Spitalul Judeţean din Vaslui, acolo unde ofiţerii DGA au descins în cursul zilei de 9 februarie 2015. Mai multe cadre medicale de la Spitalul Judeţean Vaslui sunt acuzate de fapte de corupţie şi fals, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant, de către ofiţerii anticorupţie în timp ce primea 1.500 de lei de la un investigator sub acoperire pentru a face o întrerupere de sarcină. În urmă cu o săptămână, medicul Augustin Ilieş a cerut să-şi reia activitatea, printr-o adresă trimisă conducerii Spitalului Judeţean.