Un copil de 12 ani a fost lovit cu bestialitate și înjosit de un grup de romi în orașul Calafat. Imaginile au fost postate pe internet, iar oamenii legii s-au sesizat și au întocmit dosar penal pentru lovire.

Copilul de 12 ani a încercat să se apare, dar a fost încolțit și lovit cu pumnii și cu picioarele de mai mulți romi din Calafat. Coșmarul băiatului a durat câteva minute, iar acum cazul a intrat în atenția polițiștilor care au deschis dosar penal pentru lovire

„Copilul însoțit de mama lui a mers în această dimineață la sediul poliției și a fost audiat. Oamenii legii au deschis dosar penal pentru lovire", a spus Costinel Grădinaru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

Copilul s-ar fi mutat de curând în Calafat, iar grupul de romi ar fi vrut să îi arăte exact cine sunt șefii orașului. Pe imaginile filmate de un prieten al agresorilor se poate observa cum, după fiecare palmă sau pumn, agresorii încep să râdă. 

Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews