ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Partida anuală de vânătoare organizată de omul de afaceri Ion Țiriac nu va mai avea loc anul acesta la Balc, în județul Bihor, ci la Ersig, în Caraș-Severin, pe un domeniu de vânătoare de 700 de hectare achiziționat în urmă cu doi ani de fostul tenismen. Mai mulți oameni de afaceri din Europa au sosit, joi, pe Aeroportul din Timișoara, iar vânătoarea începe vineri, la ora 08.00.

Potrivit reprezentanților Aeroportului Internațional Traian Vuia din Timișoara, mai mulți oameni de afaceri din Europa au sosit cu aeronave private și au fost primiți în Salonul Oficial. Aceștia au plecat ulterior spre județul Caraș-Severin, unde va avea loc partida anuală de vânătoare organizată de Ion Țiriac, scrie News.ro

Dacă în anii trecuți partida de vânătoare a avut loc pe domeniul de la Balc aparținând fostului mare tenismen român, anul acesta mistreții vor fi împușcați pe domeniul din satul Ersig (comuna Vermeș), din județul Caraș- Severin. Cele 700 de hectare ale domeniului au fost cumpărate de Țiriac în urmă cu doi ani.

Potrivit presei locale din Caraș-Severin, partida de vânătoare de anul acesta avea loc, vineri, cu începere de la ora 8.00 și va dura aproximativ patru ore.