ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Sâmbătă, 28 martie, Sergiu, tăticul călăreț, și-a luat soția și bebelușul de la maternitate și au plecat acasă, în zona Cicoare. Vă reamintim că Sergiu Ion Ciobotariu a stârnit admirația întregii țări după ce a decis să meargă călare, la Iași, pentru a-și vedea soția care tocmai născuse la maternitate.

Tânărul a vrut neapărat să-și vadă fiul. A încercat să ia un mijloc de transport în comun, însă nu a fost lăsat, așa că a venit călare.

Sergiu Ion Ciobotariu trăiește în condiții modeste și cei doresc să-l ajute să termine casa în care locuiește, o pot face în următoarele conturi:

RO50BRDE240SV35310842400 în lei

RO84BRDE240SV35311132400 în Euro
cu codul SWIFT: BRDEROBU

Recent, acesta a impresionat după ce a donat o parte din banii primiți pentru un alt om nevoiaș din localitate.
 

ActiveNews inițiază campania „VESTEA CEA BUNĂ”, ca o reacție la epidemia de informații negative cu care suntem bombardați în fiecare zi. Vom încerca să vă spunem cât mai multe vești bune, provocându-vă și pe dumneavoastră să duceți vorba bună mai departe. Dacă știți astfel de vești, care merită popularizate, trimiteți-le la adresa contact@activenews.ro, cu mențiunea „Vestea cea bună”. Doamne, ajută!