Un tânăr de 19 ani, din comuna Gura Caliţei, judetul Vrancea, închis pentru viol, a ajuns marţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon” Focşani pentru că ar fi fost agresat sexual după gratii, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Medicii au confirmat starea tânărului prin stabilirea diagnosticului de "contuzie craniană şi toracică prin agresiune, agresiune sexuală”. Agresorul transformat în victimă a rămas sub supraveghere medicală pentru continuarea investigațiilor de către un specialist în urologie. Ancheta urmează să stabilească dacă acesta a fost sau nu victima vreunei infracţiuni.

Vineri însă, magistraţii de la Judecătoria Focşani urmează să îi stabilească pedeapsa pentru fapta comisă în vară, când a violat o adolescentă de 15 ani, informează presa locală. "La data de 15 iulie a.c., ora 16.30, poliţiştii din Gura Caliţei au fost sesizaţi despre faptul că o minoră din localitate ar fi fost agresată în apropiere de DJ 204 P.

În urma primelor verificări s-a stabilit faptul că un tânăr, de 19 ani, din comuna Gura Caliţei, în timp ce se deplasa cu atelajul hipo pe DJ 204P, din direcţia Lacu lui Baban spre Poieniele, a întâlnit o minoră, de 15 ani, din localitate, care se deplasa singură, pe jos, în direcţia opusă.

Aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice şi profitând de faptul ca zona este izolată, tânărul a abordat-o pe aceasta, după care, prin acte de violenţă, a încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta, împotriva voinţei sale”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție, după momentul comiterii faptei.


Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews