ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Violența pe drumurile din România a atins cote îngrijorătoare, dar autoritățile nu iau măsurile care se impun. Așa se face că orice incident în trafic se lasă cu violențe verbală sau fizică.

Ultimul exemplu a avut loc în Botoșani, acolo unde un tânăr șofer începător a sărit la bătaie la un alt conducător auto după ce a fost acroșat ușor în trafic. Deși în mașina celuilalt șofer se afla și un copil, tânărul a lovit autoturismul cu pumnii și a spart geamurile cu o bâtă. Șoferul a fost salvat de trecătorii revoltați care au filmat întreaga scenă.

Un șofer de 67 de ani care conducea un autoturism marca Renault nu a fost atent la schimbarea direcției pe altă bandă și a lovit ușor un alt autoturism marca BMW, condus de un tânăr șofer începător. Deși accidentul nu a fost grav, șoferul începător a devenit foarte violent. 
 
A început să lovească cu pumnii autoturismul bărbatului de 67 de ani, care s-a baricadat în mașină. În autoturismul atacat, se mai afla o femeie și un copil, terifiați de scenele violente. După ce a văzut că nu reușește să facă mare lucru cu mâinile goale, tânărul cu BMW s-a dus și a scos din portbagaj o bâtă și a spart luneta celuilalt autoturism implicat în accident,amenințându-l totodată pe celălalt șofer.
 
Scandalul a fost aplanat de intervenția oamenilor.