Premierul Viorica Dăncilă a participat, astăzi, la slujba de Sfântul Dumitru, de la Patriarhie, însoțită de vicepremierul Paul Stănescu, de ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, și de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, informează Agerpres.

Sâmbătă, de sărbătoarea  Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou, ocrotitorul bucureștenilor, Viorica Dăncilă a ținut să fie prezentă la slujba de la Patriarhia Română, alături de ceilalți credincioși, veniți să i se închine sfintelui moaște. Alături i-au fost și alți reprezentanți ai Guvernului precum: vicepremierul Paul Stănescu,  ministrul pentru Românii de Pretutindeni, Natalia Intotero, și  ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Întrebată de scopul participării la slujba marii sărbători, Viorica Dăncilă a confirmat că vrea să se roage pentru poporul român și pentru familie: „Cu gânduri deschise, să mă rog pentru binele poporului român, pentru familie și pentru toți oamenii care au nevoie de gânduri bune”. Și vicepremierul Paul Stănescu a răspuns asemeni șefului Guvernului: ”Am venit astăzi numai la Dumnezeu cu gândul'', a declarat acesta.

Laboratorul ImunoMedica

Viorica Dăncilă, discurs fără precedent în fața Parlamentului European: Vă cer următorul lucru: nu-i interziceți României ceea ce este permis în alte state membre. Vrem să vă fim parteneri, dar vrem să fim parteneri egali