ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Voluntarii paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au donat astăzi Secției de terapie intensivă a Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu din București două pompe de dozare a perfuziilor pentru nou născuți, informează Radio Trinitas. 

Aparatura și consumabilele în valoare de 15.000 de lei au fost oferite prin implicarea unor sponsori care au dorit să rămână anonimi.

Potrivit voluntarului Alina Jiga, întreaga comunitate ar trebui să se implice și să sprijine pe cei care sunt în nevoi. „Cu ajutorul comunității poți să dezvolți și să ajungi la un anumit nivel pe care ți l-ai dori, pentru tine și copii tăi”, a declarat Alina Jiga.

Ana Maria Brădeanu, șef de Compartiment Secția Clinică ATI a Spitalului „Grigore Alexandrescu”, a explicat de ce sunt vitale aceste aparate pentru sănătatea copiilor internați. „Pacienții noștri sunt copii nou-născuți cu multiple malformații, ce necesită măsuri susținute de terapie intensivă. Aceste pompe de perfuzie sunt foarte importante în tratamentul și îngrijirea acestor copii cu probleme grave de sănătate”, a declarat dr. Brădeanu.

Acesta nu este prima donație de acest fel pe care voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului au oferit-o Spitalului „Grigore Alexandrescu”.
 


Ȋn luna aprilie a acestui an, ei au donat secției ATI Nou Născuți, la inițiativa și sub coordonarea părintelui Arhimandrit Ciprian Grădinaru, aparatură medicală în valoare de 23.465 lei.
  
Iar în luna august a anului 2015, a fost donată aparatură medicală, în valoare de 60.000 de euro, atât Spitalului „Grigore Alexandrescu”, cât Spitalelor „Marie Curie” și „Elias” din București.