ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele ALDE, deputatul Varujan Vosganian, a reacționat la declarația liderului USR, Dan Barna, referitoare la scăderea natalității, comentând într-o postare pe Facebook că natalitatea nici nu ar avea cum să crească în contextul în care USR, partidul condus de Dan Barna, susține comunitatea LGBTQ, anunță News.ro.

„Barna ne spune că anul trecut a fost cea mai scăzută natalitate din România. Păi cum să crească natalitatea dacă USR susține LGBTQ?”, a scris Vosganian pe Facebook, potrivit sursei citate.

Ulterior, răspunzând unui comentariu referitor la calitatea glumei sale, Varujan Vosganian răspunde: „Nu e gluma mea, e a lui Barna”.

Așa cum a relatat ActiveNews, liderul USR, Dan Barna, a declarat, recent, că ar vota în favoarea legalizării căsătoriilor între persoane de același sex, dar că momentan societatea românească nu este pregătită pentru așa ceva.

USR a fost singurul partid parlamentar care s-a opus Referendumului pentru Familie.