ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Retragerea cu torțe, care a încheiat manifestările dedicate Zilei Armatei Române, a avut loc pe traseul Palatul Cercului Militar Național, B-dul Regina Elisabeta, B-dul Mihail Kogălniceanu, Splaiul Independenței, Șoseaua Cotroceni, B-dul Iuliu Maniu, B-dul Vasile Milea, Statul Major al Forțelor Terestre.
 
"Deșteaptă-te, române!" a răsunat, marți, în fiecare unitate militară din țară. Ziua Armatei a fost sărbătorită și în teatrele de operațiuni, unde se află în acest moment 780 de militari români.

Ziua Armatei României a fost sărbătorită anul acesta printr-o serie de manifestări organizate în toate localitățile în care sunt unități militare, în țările în care România are acreditați atașați ai apărării și în bazele militare din teatrele de operațiuni.

S-au organizat ceremonii solemne și s-au depus coroane de flori la monumentele eroilor neamului. 
 
În perioada 25 octombrie - 2 noiembrie, militari din structuri ale vânătorilor de munte reconstituie marșul executat de primul batalion de vânători de munte, pe traseul București (Mormântul Ostașului Necunoscut) - Târgu Neamț - Brașov, potrivit Mediafax.
 
VIDEO AICI