ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Veniturile angajaților la cel mai mare jucător din eCommerce-ul local sunt rotunijite de un sistem de bonusări.

eMag, cel mai mare jucător din eCommerce-ul local, va angaja anul acesta încă 300-400 de oameni, căutând în special specialiști pe zonele de data scientists și business intelligence, conform lui Iulian Stanciu, CEO al companiei, potrivit wall-street.ro.

"Suntem în proces continuu de talente”, punctează el. eMag are în prezent peste 1.000 de angajați.

În medie, un programator al eMag are salariu de 7.000-8.000 de lei. Sistemul de bonusari variază de la departament la departament.

"În zona de tech, de exemplu, nu oferim bonusare, întrucât ar fi foarte greu de cuantificat și măsurat. Ne bazăm pe salariile solide și, de asemenea, de bunăvoință angajaților și capacitatea șefilor de departamente”, explică Iulian Stanciu.

În zonele comerciale, sistemul de bonusari este clar, ținând de cât vinde fiecare angajat.

"Avem o angajată, în showroom-ul de la Cluj-Napoca, care reușește să vândă garanții extinse, lună de lună, de mii de lei. În cazul garanțiilor extinse, marjele noastre de profit sunt mai mari, așa că putem oferi și bonificații mai solide. Astfel, ea primește bonusuri lunare de 3-4.000 de lei, peste salariul ei de bază, de circa 1.500 de lei”, spune, zâmbind, Stanciu. "Nu, nu spunem cine este persoana respectivă!”, glumește el.