Veniturile angajaților la cel mai mare jucător din eCommerce-ul local sunt rotunijite de un sistem de bonusări.

eMag, cel mai mare jucător din eCommerce-ul local, va angaja anul acesta încă 300-400 de oameni, căutând în special specialiști pe zonele de data scientists și business intelligence, conform lui Iulian Stanciu, CEO al companiei, potrivit wall-street.ro.

"Suntem în proces continuu de talente”, punctează el. eMag are în prezent peste 1.000 de angajați.

În medie, un programator al eMag are salariu de 7.000-8.000 de lei. Sistemul de bonusari variază de la departament la departament.

"În zona de tech, de exemplu, nu oferim bonusare, întrucât ar fi foarte greu de cuantificat și măsurat. Ne bazăm pe salariile solide și, de asemenea, de bunăvoință angajaților și capacitatea șefilor de departamente”, explică Iulian Stanciu.

În zonele comerciale, sistemul de bonusari este clar, ținând de cât vinde fiecare angajat.

"Avem o angajată, în showroom-ul de la Cluj-Napoca, care reușește să vândă garanții extinse, lună de lună, de mii de lei. În cazul garanțiilor extinse, marjele noastre de profit sunt mai mari, așa că putem oferi și bonificații mai solide. Astfel, ea primește bonusuri lunare de 3-4.000 de lei, peste salariul ei de bază, de circa 1.500 de lei”, spune, zâmbind, Stanciu. "Nu, nu spunem cine este persoana respectivă!”, glumește el.
Dragă cititorule,
dacă ți-a plăcut acest articol, te rugăm ceva.

De peste 5 ani, ActiveNews este vocea pe care sute de mii de români o primesc în fiecare zi, dar care în același timp fisurează stabilimentul politic și economic care dorește să supună și România.

ActiveNews este un site independent din punct de vedere editorial, ceea ce înseamnă că ne stabilim singuri prioritățile și strategia. Jurnalismul nostru este liber de influențe comerciale și nu este influențat de către moguli, milionari sau acționari.

Nimeni nu-l editează pe editorul nostru. Nimeni nu ne direcționează opiniile.

Aceste aspecte sunt de o importanță critică într-o țară în care mass-media corporatistă face legea. Într-o Românie în care interesele economice ale marilor jucători dictează reacția presei, și nu interesul pe termen lung al acestui popor.

ActiveNews este singurul loc din .ro unde ați putut citi despre fapte și oameni care altfel nu ar fi apărut niciodată pe piața media din România. Știi bine asta.

Am câștigat împreună multe bătălii, văzute și nevăzute, dar Țara are nevoie de mai mult decât simpla noastră supraviețuire. Țara Noastră are nevoie de jurnalism curat, scris cu gândul la valorile pe care le-am primit de la înaintașii noștri. Țara noastră are nevoie de curaj pentru a expune impostura și trădarea, iar pentru asta e nevoie de informație. Informație, nu diversiune sau divertisment.

Implică-te Susține ActiveNews