ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Doina Gherebe, mama fostul sportiv al Naționalei de Hochei, Valentin Gherebe, fondatorul brandului Anonymous, mort subit într-o baltă de sânge la vârstă de 43 de ani după a doua doză de Pfizer, s-a revoltat pe contul ei personal de Facebook pentru că autoritățile nu întreprind nimic în situația deceselor subite din ce în ce mai numeroase. Urmarea: contul i-a fost restricționat.

„Adevărul este interzis!

Domnilor de la Facebook, tot ce am scris și am demonstrat sunt Realități din viața noastră.

Nu sunt de acord cu cenzurarea voastră în favoarea minciunii .

Dvs aveți atitudinea gardienilor și ne interziceți comunicarea realității din lumea În care trăim?

Personal nu am nici o teamă după ce statul român mi-a omorât copilul cu vaccinul otravitor și a îndemnat tinerii către moarte.

Nu mai am ce pierde, ce am iubit cu mare drag mi-a fost luat de neomarxiștii vacciniști împreună cu viața mea distrusă.”

Reacția mamei victimei vine după ce a primit avertisment de la cenzura Facebook în urma reproșurilor sale publice către ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, care a declarat că pentru a se pronunța despre morțile subite are nevoie mai întâi de niște studii. Dar a trecut exact o lună de la această declarație și Rafila tot nu se poate pronunța, în timp ce românii mor pe capete în decese relaționate de statutul lor de vaccinați.

„Să-ți fie RUȘINE domnule Rafila, esti un mincinos!

Ne-ai omorât copiii, tu, împreună cu incompetenții din sistemul medical Arafat și Gheorghiță.

Ce studiu mai vrei, nu ai studiat la Facultatea de Medicină substanțele otrăvitoare?

Dispari până nu se vor revolta mamele distruse. Să te ferească Dumnezeu de furia mamelor ce și-au pierdut copiii în urma injectării cu serul experimentalul!

Nu ai competență si nici verticalitatea de a fi MINISTRUL Sănătății!

Juramântul lui HIPOCRATE l-ai călcat în picioare așa cum ai facut și cu viețile noastre.

Domnule RAFILA, iti dau eu material de studiu pentru moartea tinerilor, dar grăbește-te, că nu mai avem timp și răbdare pentru invenții mincinoase.

Ești un monstru ce ai contribuit la uciderea atâtor tineri împreuna cu Arafat și Gheorghiță, prin convingerea lor să se vaccineze cu minciunile din mass media, cu restricționări dure și neconstituționale, când de fapt scopul vostru a fost de a ucide populația cu un ser experimental determinând tinerii să facă vaccinurile morții - Pfizer și celălalte.

Știați că tinerii sunt ușor de manipulat si înfricoșat.

Va veni ziua dreptății când vă veți îneca în sângele copiilor noștri nevinovați! Doar atunci voi fi împăcată cu mine deși nici atunci nu-mi va putea lua nimeni durerea sfâșietoare a fiecărei zi din viața mea.

Mi-ați ucis copilul meu ce-l iubeam atat de mult și mi-ați distrus existența pe acest pământ!”