ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


O mamă „devotată! a murit subit în avion, în fața celor doi copii ai săi, care au stat lângă trupul ei timp de opt ore înainte ca avionul să aterizeze în Germania, transmite DailyMail.

Helen Rhodes se întorcea acasă în Marea Britanie împreună cu soțul ei, Simon, fiul și fiica lor, pe 5 august, din Hong Kong, unde a locuit timp de peste 15 ani.

După câteva ore de zbor, doamna Rhodes - o moașă de profesie - a fost găsită fără reacție și nu a putut fi resuscitată. Se crede că a murit în somn. Un alt pasager britanic a murit subit în zbor în luna mai, se presupune în urma unui atac de cord, mai transmite DailyMail.

Trupul bietei mame a rămas apoi pe scaun timp de opt ore, alături de copiii ei devastați, înainte ca zborul să aterizeze la Frankfurt.

Șocul s-a dublat la Frankfurt. Trupul neînsuflețit al doamnei Rhodes a rămas în Germania și nu a fost încă repatriat. Soțul ei și cei doi copii, Nathan și Emma, au fost nevoiți să continue drumul spre Marea Britanie fără ea.

Un apel de strângere de fonduri pe site-ul GoFundMe a fost lansat de către Jayne Jeje, o prietenă a familiei, pentru a ajuta familia să „o onoreze pe draga noastră prietenă Helen” și pentru a contribui la cheltuielile neașteptate de repatriere și de înmormântare. Până în prezent, s-au strâns peste 10.000 de lire sterline din ținta de 20.000 de lire sterline, iar prietenii și cei care i-au transmis urări de bine au inundat site-ul cu omagii emoționante.

„Suntem încă șocați de moartea subită a celei mai dragi prietene a noastră”, a scris ea.

Descriind ceea ce s-a întâmplat, doamna Jeje a spus: „Pe 5 august 2022. Helen s-a stins din viață în somn, în timpul zborului de la Hong Kong în Marea Britanie. Helen a fost găsită fără reacție la câteva ore după zbor.

În ciuda tuturor eforturilor, Helen nu a putut fi resuscitată. Totul s-a desfășurat în fața copiilor ei. În cele 8 ore rămase din zbor, Helen a zăcut într-un somn fără suflare pe scaunul ei.

Deși acest lucru a fost extrem de traumatizant pentru familie, cu toții au avut timp să îi spună ceea ce trebuiau să îi spună.”

Procentul vaccinării cu seruri experimentale Covid în Hong Kong este de 91% cu o doză în timp ce 87% sunt considerați „complet vaccinați” cu „superbul”.

Citiți și Actorul britanic Sam Gannon a murit subit la doar 31 de ani pe când se afla într-o vizită în SUA. „Toți cei care călătoresc cu avionul în Statele Unite trebuie să fie complet vaccinați”

Doamna Jeje a descris cum familia era pregătită să „înceapă un nou capitol”, iar doamna Rhodes „abia aștepta” să își vadă părinții în vârstă, pe care nu îi mai văzuse de la începutul pandemiei.

Din păcate, nu a mai apucat să îi vadă niciodată.