ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 4.03.2023: ACTORUL A MURIT. „Cu mare tristețe trebuie să anunț că actorul Thomas Edward Sizemore... a murit liniștit în somn, astăzi, la Spitalul St Joseph din Burbank. Fratele său Paul și băieții gemeni Jayden și Jagger (17 ani) au fost alături de el”, a spus reprezentantul lui Sizemore, Charles Lago, citat de presă..
 
Sizemore a fost în comă în unitatea de terapie intensivă a Centrului Medical Providence Saint Joseph din Los Angeles, după ce a suferit un anevrism cerebral pe 18 februarie. Pe 28 februarie, Lago a spus că medicii au transmis familiei actorului că „nu mai există nicio speranță”, informează ȘtiripeSurse
 
ȘTIREA INIȚIALĂ DIN 20.02.2023: Actorul Tom Sizemore, cunoscut pentru rolul lui Mike Horvath din „Salvați-l pe soldatul Ryan” cu Tom Hanks și Matt Damon, a fost spitalizat și se află în stare critică, a confirmat Fox News

Un reprezentant al actorului a confirmat că actorul a suferit un anevrism cerebral la domiciliul său și se află la secția de terapie intensivă. 

„Este în spital”, a declarat Charles Lago pentru Fox News. „Familia lui este conștientă de situație și speră să fie bine. Este prea devreme pentru a ști despre o situație de recuperare, deoarece este în stare critică și sub observație.”
 

Născut în Detroit, Sizemore, în vârstă de 61 de ani, a jucat în filme precum „Black Hawk Down”, „Natural Born Killer”, „Heat”, „Born on the Fourth of July”, cu Tom Cruise, „Pearl Harbor”, cu Ben Affleck, în serialul de televiziune „Twin Peaks” ș.a..

VIDEO: