ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președinta Asociației Medicilor Generaliști din județul Suceava, dr. Irina Franciuc, s-a stins din viață duminică, 3 decembrie, la numai 56 de ani, informează Monitorul de Suceava.

Franciuc era medic de familie în orașul Dolhasca.  A fost, totodată, vicepreședinte al Asociației Medicilor Generaliști la nivel național și vicepreședinte al Colegiului Medicilor Suceava.  

 „O colegă foarte activă și angajată în toate acțiunile medicilor, care a militat pentru apărarea profesiei și a servit comunitatea în care a lucrat. O mare pierdere. Regret nespus”, a declarat președintele Colegiului Medicilor Suceava, dr. Sorin Hâncu. „O persoană curajoasă, foarte combativă, a luptat permanent pentru medicina de familie”, a spus secretarul Colegiului Medicilor, medicul de familie Irina Badrajan.
 

Corpul neînsuflețit al doctoriței Irina Franciuc va fi depus luni după-amiază la Biserica „Sfânta Înviere” din municipiul Suceava.

Irina Franciuc este al doilea medic de familie din Dolhasca plecat la cele veșnice în acest an. În septembrie a murit colegul ei, Ioan Agache. Amândoi se aflau pe LISTA MEDICI DE FAMILIE CU CONTRACT PRIVIND VACCINAREA PNV ȘI COVID 19 LA DATA DE 01.07.2022.
 
Conform postărilor sale de pe Facebook, Irina Franciuc era o susținătoare înfocată a vaccinurilor anticovid și o denigratoare a altor medici care propuneau metode alternative vaccinării și tratamentului oficial care a adus multă moarte în spitale. De asemenea, ea insulta nevaccinații și poporul român în general.
 
Dumnezeu să o ierte!
 
Iată câteva dintre postările medicului care bifa public o doză pe ser experimental Covid pe 5 ianuarie 2021:
 
 
 
 
„Eu tot nu inteleg de ce cei care neaga stiinta, sunt pseudospecialisti in orice, in special in domeniul medical, merg la spital. Acum pe bune. Daca tot "e conspiratie”, "pandemia nu exista”, "virusul asta nu exista ",”vaccinul da sterilitate pe trei generatii”,”vaccinatii  vor muri peste trei ani”, stati dragilor acasa. Stati acasa, nu mai consumati resursele aiurea, nu mai ocupati paturile de spital, si nu mai fortati suplimentarea cu paturi a sectiilor ATI, ca de aia iau foc.
Stati acasa, faceti tratamentul inovator al lui grosan, pop, bagati si ivermectiva recomandata de alberts, usturoi in miere si leustean a la steer, si gata.
Nu mai veniti la spitale, ca acolo au oamenii treaba.
#vaccinati-va”
 

 

 
 
„Și, dacă vom fi înecați de puhoiul neîntrerupt al abjecțiilor care vin dinspre conspiraționiști, tare mi-e teamă că, în absența noastră, sănătatea semenilor va fi și mai mult compromisă.
Ce facem, Renate? Ce facem în ziua când pacientul bolnav se uită suspicios la doctorul lui, și-i citează la nesfârșit tot felul de măscări citite pe Internet? Asta deja se întâmplă. Ce facem cu bolnavul care refuză intervenția salvatoare de viață pentru că e terorizat de alegațiile unui avocat oarecare? Spune-mi, cum te poți uita în ochii unuia care își dă ultima suflare, înainte de-a fi intubat, și care continuă să susțină că pandemia e o minciună, vaccinurile inutile șamd, și apoi să vorbim de drepturi și libertăți?
Nu te întreb de dragul întrebării. Chiar vreau să știu. Ce facem?” 

 
 
„Am observat cum peste noapte, in cateva clipe, o nație de virusologi si epidemiologi, superspecialisti in pandemie, s-a transformat  într-o nație de experți militari si in geopolitică, tactica militara si mai ales specialisti in ”adevarul istoric".
Poporul ales, frate, destept fara margini! Ce valoare, câtă substanță cenusie !!! Nu stiu ce naiba faceti in viata reala dar pe facebook pare ca va pricepeti la orice ...”

 
 
 
„Un vaccin extrem de inteligent conceput.”!