ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antrenorul de tenis Liviu Ursuleanu a murit astăzi, la Spitalul Județean Ilfov, la vârsta de 60 de ani, anunță Gazeta Sporturilor citată de ȘtiripeSurse. Unul dintre primii antrenori din cariera Simonei Halep, Ursuleanu lupta de ani buni cu un cancer crunt. Nu se știe dacă era vaccinat, ca în Cazul Peter Imre.

Oficialul Federației de Tenis, implicat în perioada recentă în mai multe proiecte care vizau tenisul corporatist și cel juvenil, U10, s-a simțit rău în ultimele zile. Astăzi s-a stins din viață, pe patul de spital.

În decembrie 2021, a strâns 30.000 de euro pentru a fi operat la Spitalul Memorial din Istanbul.

Consilier județean în Ilfov, Liviu Ursuleanu, fost candidat la alegerile FRT din 2019, a fost antrenor al echipei de Fed Cup a României, pe care a pregătit-o între 1992 și 1993. De asemenea, a fost antrenor la lotul național în 2004. Liviu Ursuleanu este cel care a pregătit loturile de juniori ale României la Balcaniada din 2004. În lotul nostru se aflau atunci Simona Halep, Irina Begu și Alexandra Cadanțu (foto).

Citiți șiPandemia a avut un efect devastator pentru pacienții oncologici. Cazurile grave de cancer au explodat în Italia în perioada ianuarie 2018 - decembrie 2021. Cine răspunde?