ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Funcționarii publici care refuză să fie vaccinați, nu vor mai fi plătiți din luna iulie, anunțau autoritățile din provincia pakistaneză Sindh. La scurt timp după, o măsură asemănătoare vine din provincia pakistaneză, Punjab, care a hotărât că persoanele care refuză să se vaccineze anti-covid vor fi private de telefoanele mobile, citează Adevărul, potrivit Yahoo News.

Bazat pe mesajul ”emoționant” al purtătorului de cuvânt din provincia Punjab, Hammad Raza, "Cu cât ne vaccinăm mai mulți, cu atât vom fi mai protejați", provincia Punjab se îndreaptă spre totalitarism, odată cu propunerea devenită decizie de a priva dreptul cetățenilor de a folosi telefonul mobil.

La început, aceasta a fost doar o propunere, dar oamenii au ezitat foarte mult să se vaccineze, astfel încât decizia a fost luată", spunea Raza.

Ecoul vaccinării obligatorii răsună în Pakistan prin propagarea mesajului ”Toți angajații din sectorul public vor trebui să fie vaccinați până pe 30 iunie", emis de coordonatorul campaniei de vaccinare.


Până în momentul de față, în Pakistan au fost raportate 936.131 de cazuri și 21.453 de decese asociate epidemiei de COVID.