ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Raed Arafat consideră că medicii care nu îndeamnă la injectarea cu serurile experimentale Covid ar trebui suspendați cel puțin pe perioada pandemiei, dar „nu pe viață” - de ca și cum un asemenea abuz ar fi mai puțin reprobabil dacă s-ar produce timp de 9 luni sau de 9 ani. Pe de altă parte, Arafat nu a dat nici un indiciu despre cât ar putea dura pandemia, el fiind cel care, în spatele paravanului CNSU, ne-a adus a 17-a prelungire „cu maximum 30 de zile” a stării de alertă.

Întrebat, marți seară, ce părere are despre propunerea președintelui Colegului Medicilor, Daniel Coriu, privind sancționarea medicilor care emit public opinii sceptice la vaccinarea Covid, Raed Arafat a afirmat că „este obligatoriu acest lucru”, adăugând că, în opinia sa, „există și pârghii pentru a face acest lucru”.
 
 

„La acest moment ce s-a întâmplat, mai ales la cei care au insistat foarte mult și au apărut la zeci de emisiuni, acolo trebuia neapărat făcut ceva. Și știu că în unele zone s-au luat măsuri de către universități – e o universitate care a interzis ca unul dintre respectivii medici să mai predea la studenți [dr. Răzvan Constantinescu - n.n.]– au găsit pârghie legală. Acuma, dacă trebuie modificat ceva, trebuie modificat. În final, astfel de măsuri sunt normale, trebuie luate. Nu pe viață, nu o să-l oprești să practice pe viață, dar pe perioada în care este pandemie poți să spui: nu poți să practici pentru că nu reprezinți medicina, nu reprezinți lumea medicală”, a afirmat aberant Raed Arafat, marți, la TVR, citat de Știri pe Surse

„Dacă văd unul la colțul străzii care urlă și spune împotriva vaccinării, impactul lui este unul limitat. Dacă iese un medic, un profesor la televizor și spune «vaccinul va face cutare chestie cu voi, vaccinul nu e bun, sau măsurile pe care le ia statul nu sunt necesare pentru că oricum pandemia asta nu e pandemie», această persoană, impactul ei este mult mai serios și atunci poartă o responsabilitate mai mare”, a opinat cenzorul-șef Raed Arafat.
 
 

Pe principiul „hoții strigă hoții”, primul dezinformator și incitator al țării a definit cu exactitate comportamentul la care se dedă el însuși - „a folosi calitatea mea de medic să induc în eroare oamenii pe idei care nu au nicio bază științifică” -, dar pentru care ar dori să suporte consecințe doar cei care sunt sceptici la îndemnurile lui scelerate la injectare în masă cu seruri experimentale insuficient testate, deși oameni de știință de talie mondială și laureați ai premiului Nobel în medicină, care nu sunt anti-vacciniști, au arătat că vaccinarea în masă nu este adecvată atunci când se implementează concomitent cu pandemia.

Tocmai de aceea, românii care au participat la sondajul ActiveNews au decis într-o covârșitoare majoritate DEMITEREA lui ARAFAT - Puteți vota în continuare AICI