ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Decesul tragic al unui băiat de 13 ani din Anglia a început să ridice destul de multe întrebări, în ciuda faptului că oficialii au stabilit o cauză „provizorie" a morții, potrivit westjournal.

Samuel Victor Ovie Akwasi a murit pe 7 mai la Centrul Medical Queen's din Nottingham, la scurt timp după ce s-a prăbușit în timpul unui meci de fotbal. Akwasi tocmai marcase un gol în timp ce juca pentru FC Cavaliers. Avea mai puțin de 13 ani înainte de a se prăbuși pe iarbă, lângă un copac, potrivit Nottingham Post.

Mairin Casey, medicul legist principal pentru Nottinghamshire, a deschis miercuri o anchetă privind moartea adolescentului, pe măsură ce au apărut mai multe detalii.

„Avea doar 13 ani în momentul decesului și a murit la Queen's Medical Centre", a declarat Casey. „A fost efectuată o examinare post-mortem, iar cauza provizorie a morții dată de un patolog a fost „moarte cardiacă subită cu o inimă normală din punct de vedere morfologic"."

Citind din nou această ultimă propoziție, este ușor de înțeles de ce Casey ar dori mai multe informații despre această moarte. Cum poate o inimă „normală" să sufere un stop cardiac subit?

Din nefericire, părinții lui Akwasi vor trebui să mai aștepte puțin până să afle noutăți substanțiale. Audierea finală, în cadrul căreia vor fi auzite mai multe detalii și va fi atribuită o cauză definitivă a morții, va avea loc abia la 22 martie 2023.