ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Trump a fost invitat cu o seară înainte de posibila sa arestare să participe în direct la o la rugăciune comună cu susținătorii și prietenii. La câteva minute după ce președintele s-a alăturat apelului, administratorii au fost scoși de pe internet și apelul s-a încheiat, scrie TheGatewayPundit. 

Apelul s-a realizat online pe mai multe site-uri, iar interesul pentru apel a fost foarte mare. Când a început convorbirea, pastorul Jack Lahmeyer i-a prezentat pe Roger Stone și pe generalul Michael Flynn, iar acești prieteni apropiați ai președintelui au vorbit despre perioada în care ne aflăm și despre răul care a pus stăpânire pe SUA. Totul a decurs normal până la ora 19:15, când președintele Trump s-a alăturat apelului.

Clay Clark i s-a alăturat apoi pastorului Lahmeyer și l-a prezentat pe președintele Trump.  Brusc, după câteva minute,legătura s-a pierdut, apoi, după aproximativ 25 de minute, apelul s-a încheiat. Convorbirea a fost reluată cu câțiva invitați o jumătate de oră mai târziu pe Rumble.  Puteți asculta mai jos această discuție cu pastorul Lahmeyer și Clay Clark și Dan Ball de la OAN, Charlene Bollinger, Angela Stanton King și Joe Hoft.


Nu știm deocamdată ce s-a întâmplat cu legătura președintelui Trump și de ce administratorii au fost deconectați brusc. Ar fi putut fi vorba de volumul apelurilor sau ar fi putut fi vorba de un sabotaj extern sau de altceva. Știm însă că stânga nu este interesată de adevăr.  Ei îl urăsc pe președintele Trump.  Și au existat unele îngrijorări că poate unii „troli” au fost implicați în împiedicarea efortului de a se ruga pentru președintele Trump și pentru țară.

Pastorul Lahmeyer a împărtășit după apel că atunci când el și Clay Clark l-au sunat pe președinte s-au rugat cu președintele Trump și pentru președintele Trump. Acesta din urmă a fost recunoscător și le-a cerut să se roage pentru țară.