ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Triplu vaccinatul Raed Arafat, șeful ilegal al DSU, a făcut Covid deși e mereu super-mascat. SPP îi pune zilnic pe față câte o FFP. După cum știm, vaccinul este „sigur și eficient” iar „masca te ferește de virus”. Asta dacă nu ești capabil să citești miile de studii care dovedesc contrariul. Ceea ce se pare că este cazul lui Arafat. ActiveNews îi recomandă pe perioada bolii, dar și după, să conspecteze arhiva secției noastre Covid.

„Dupa un test rapid administrat de mine acasa, in aceasta seara, am iesit Covid pozitiv. Acesta dupa ce dimineata testul a fost negativ, eu purtand masca FFP2 tot rimpul. Simptomele pe care le am la acest moment sunt usoare. Voi continua sa lucrez de la domiciliu in urmatoarele zile!” - a scris Arafat, într-o postare pe Facebook unde a limitat dreptul oamenilor de a comenta.

Așa că majoritatea utilizatorilor și-a exprimat sentimentele prin hohote de răs.