ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un Raport al Guvernului Marii Britanii ar trebui să pună pe jar europenii. Germania, cel puțin, se pare că deja a intrat în alertă, după cum puteți citi mai jos. Astfel, potrivit Raportului „Variantele SARS-CoV-2 îngrijorătoare și variantele în curs de investigare”, datat 25 iunie, (disponibil aici), persoanele vaccinate sunt mai predispuse să fie afectate de așa-zisa „variantă Delta” a virusului Covid decât cele nevaccinate, după cum ActiveNews a avertizat deja.
 
 
De altfel, Guvernul Marii Britanii, preluat singular de ActiveNews în presa română, avertiza încă din aprilie:

Vine valul trei: ȘI VACCINAȚII VOR MURI! Scenariul oficial al Guvernului de la Londra care a speriat toți britanicii vaccinați cu o doză sau chiar două: 60-70% din morții valului trei vor fi din cei injectați. GRAFIC / DOCUMENT OFICIAL

Astfel, la paginile 13 și 14 se explică faptul că, dintre persoanele de peste 50 de ani care s-au prezentat la Urgențe ca urmare a contractării variantei Delta în perioada februarie-iunie a acestui an, 3.546 erau complet vaccinate (după ce au primit ambele vaccinuri); 976 erau nevaccinate.
 
 

În ceea ce privește cele 109 decese înregistrate la acești pacienți, 50 au fost injectați de două ori cu vaccinuri Covid aprobate, 18 au fost injectați o singură dată, trei au fost considerați „fără legătură”, în timp ce 38 nu au fost vaccinați.
 

Dar campaniile de vaccinare continuă, în ritm accelerat, în loc să se facă singurul lucru la care mulți medici fac apel de luni de zile: „încetiniți, ar putea fi timpul pentru o regândire” (vezi aici), sau în limbaj mai medical: „Având în vedere rata ridicată de apariție a efectelor adverse care au fost raportate până în prezent, precum și potențialul de intensificare a bolilor cauzate de vaccin, imunopatologia Th2, autoimunitatea și ocolirea imunitară, este nevoie de o mai bună înțelegere a beneficiilor și riscurilor vaccinării în masă, în special la grupurile excluse din studiile clinice”.
 

Portugal Resident: Un raport britanic scoate la iveală motivul pentru care Germania și-a retras cetățenii din Portugalia 

Este posibil ca acest raport al guvernului britanic să fi scos la iveală motivul pentru care Germania își retrage cetățenii din Portugalia, arată Portugal Resident într-un articol publicat duminică, dar șters ulterior de pe net, însă păstrat încă în Google Cache.

Iată ce scria publicația portugheză:

„Este vorba despre un raport care răspunde la întrebarea pusă sâmbătă de ministrul portughez al afacerilor externe, Augusto Santos Silva: „De ce ignoră autoritățile germane certificatul digital Covid?”.

Motivul se dovedește a fi unul simplu și terifiant deopotrivă: 

„Persoanele cu vârsta mai mare de 50 de ani care au fost complet vaccinate au de trei ori mai multe șanse de a muri din cauza variantei Delta decât cele care nu au făcut nici un vaccin” (acesta este un titlu preluat ieri de pe site-ul elvețian de știri „Uncut News”.

Nu că varianta Delta ar fi mai „agresivă” ca tulpină. Ci faptul că temerile exprimate de medici la începutul acestui an (vezi aici) și publicate pe diverse canale media, inclusiv aici, par să se dovedească întemeiate.

Vaccinurile pot precipita o afecțiune „rară”, dar mortală, cunoscută sub numele de ADE (antibody dependent enhancement / amplificare dependentă de anticorpi), ceea ce înseamnă, în esență, că o persoană care ar fi putut dezvolta în mod natural doar o boală ușoară ca urmare a contractării Covid-19 ar putea suferi o boală severă, o morbiditate de durată și chiar moartea ca urmare a vaccinării.

ADE și miocardita (inflamația mușchiului cardiac) după vaccinarea la adolescenți - descrisă ca fiind „de 200 de ori mai frecventă decât se aștepta” - sunt doar două dintre „anomaliile” semnalate întrucâtva în lumea civilizată, încă de la începutul campaniei de vaccinare în masă.

Vocile care s-au exprimat au fost, însă, înăbușite (dacă nu chiar denigrate) de insistența autorităților că beneficiile vaccinurilor depășesc riscurile, deși autoritățile recunosc că vaccinurile „nu sunt miracole”, după cum afirmă ministrul portughez al Sănătății.

Statele Unite continuă să le spună cetățenilor săi că „varianta Delta este mai contagioasă, este mai mortală, făcând ca tinerii nevaccinați să fie mai vulnerabili ca niciodată. Vă rugăm să vă vaccinați dacă nu ați făcut-o deja. Haideți să eradicăm această tulpină înainte de a fi prea târziu”.

Cu toate acestea, Germania insistă ca orice persoană care se întoarce din Portugalia în această săptămână, indiferent dacă este sau nu vaccinată complet, să intre în carantină timp de două săptămâni înainte de a putea fi lăsată să revină în sânul societății germane (vezi aici).