ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actorul din „9-1-1: Lone Star” Tyler Sanders a murit la 18 ani. „Tyler era un actor talentat cu un viitor strălucit”, a declarat agentul lui Sanders, Pedro Tapia, într-un comunicat citat de NBC News.

Tyler Sanders era un actor cunoscut publicului american pentru aparițiile sale din mai multe seriale TV, între care rolul principal din serialul "Doar adăugați magie: Orașul Misterios" și pentru cele din "9-1-1: Starul Singur" și "Fear the Walking Dead/Teme-te de morții care merg".

A murit subit, din motive „necunoscute”. Avea 18 ani.

Agentul lui Sanders, Pedro Tapia, a confirmat vineri, într-o declarație, decesul actorului. „Tyler a fost un actor talentat, cu un viitor strălucit. El provine dintr-o familie minunată și vă rugăm să le respectați intimitatea în acest moment”, se arată în declarația lapidară.

Cauza morții lui Sanders este necunoscută și este în prezent investigată, a mai precizat Tapia, potrivit sursei citate.

Vedeți și La 17 ani a adormit definitiv în somn. Tatăl ei, democratul de Illinois Sean Casten, a dus-o la vaccinare. El insista pentru toți locuitorii statului american că vaccinul e SIGUR și EFICIENT. Tânăra Gwen își doarme acum somnul de veci. Trist, adică SADS