ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Actrița Carmen Tănase, care a declarat că nu se vacinează și nici nu se testează, spune că a jucat la spectacolul de sâmbătă, ca și cum ar fi fost ultimul, date fiind restricțiile anti-Covid care se schimbă de la o zi la alta, conform Antena3.

Prezentă la emisiunea „Subiectiv”, moderată de Răzvan Dumitrescu, actrița a declarat faptul că sâmbătă a participat la ultimul ei spectacol în aer liber, motiv pentru care nu a putut fi prezentă la protest.

"Am jucat spectacolul ca și când aș fi jucat ultima dată, că nu știm ce se mai întâmplă mâine. Dar am fost alături cu inima, cu sufletul față de cei care au ieșit să protesteze”.

"E un semnal că începe și poporul acesta să se trezească. Sunt un fin observator al acestui fenomen de aproape doi ani și momentul acesta (protestele - n.r.) trebuie să se întâmple acum un an și ceva, atunci poate mai erau șanse ca un protest să schimbe ceva, să mai încetinească lucrurile.
 
 

Agenda e făcută demult oricum, dar e un semnal că începe și poporul acesta să se trezească, ca cei din Europa care se luptă demult pentru libertatea lor", a declarat Carmen Tănase în emisiunea Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu. VIDEO: