ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Un angajat SRI al Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara a fost găsit mort în propriul birou. Fostul angajat SRI, care își desfășura activitatea în cadrul departamentului IT, a mort subit la vârsta de 62 de ani. El a fost descoperit după ce s-a alertat familia lui. Evenimentul nefericit nu a fost comunicat public, informează RTV. Informațiile au apărut pe surse după un alt deces subit consemnat tot pe Aeroportul Timișoara.

Moartea subită a bărbatului s-ar fi produs în urmă cu o săptămână, în seara de sâmbătă spre duminică, 21 – 22 ianuarie 2023. Conform altor surse, de fapt fostul angajat SRI ar fi murit subit cu două săptămâni în urmă, în noaptea de 14 spre 15 ianuarie 2023 și s-ar fi numit Iulian B..

În cele din urmă, directorul Aeroportului Internațional „Traian Vuia” din Timișoara a confirmat incidentul, la solicitarea ziarului Adevărul. Daniel Stamatovici a precizat că bărbatul în vârstă de 62 de ani, fost angajat SRI, trebuia să iasă dintr-o tură de 12 ore, dar a rămas la birou în afara orelor de program.

Angajatul SRI ar fi decedat în urma unui infarct. Dimineața, văzând că bărbatul nu a ajuns acasă și nici nu răspunde la telefon, familia i-a contactat pe reprezentanții aeroportului. Astfel, în urma verificărilor, IT-istul a fost găsit fără suflare.

„La ora 7 seara trebuia să iasă din tură și a rămas la aeroport peste noapte pentru că a doua zi dimineața trebuia să fie pe aeoroport. A rămas peste noapte aici. În timpul nopții i s-a făcut rău, a căzut în birou și l-au găsit colegii”, a declarat directorul.

Fostul angajat SRI lucra part-time și pentru o companie de transport. „Cred că de asta a rămas peste noapte. Era angajat al aeroportului, dar făcea și mentenanța la ceva echipamente pentru o firmă care își desfășoară activitatea pe aeroport. Fiind aici, oamenii au apelat la serviciile lui pentru a le repara echipamentele din când în când. Atunci am aflat și noi că avea contract part-time cu ei”, a mai declarat Daniel Stamatovici pentru „Adevărul”.

Anul trecut a mai murit subit un angajat SRI: profesor la Academia SRI, istoricul Cristian Niță, de 47 de ani, cu o experiență de peste 20 de ani în intelligence, a decedat tot în urma unui infarct.