ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nou deces subit la Complexul Energetic Oltenia, al unui angajat relativ tânăr: „Oamenii mă anunță și mă roagă să fac o postare despre încă un coleg mort din producție, din C.E. Oltenia. Este cel de-al 32-lea din acest an. Este vorba de Ion Gionea, în vârstă de 45 de ani, cu o vechime de 27 de ani ca sudor la Cariera Tismana, care s-a îmbolnăvit extrem de grav la plămâni. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei!", a transmis, vicepreședintele Sindicatului Energia Rovinari, Manu Tomescu, citat de Pandurul.ro și RadioInfinit (foto-captură mai sus).

Luna trecută ActiveNews a anunțat decesul lui Gabriel Nanu, director în cadrul Complexului Energetic Oltenia, a murit în noaptea de miercuri spre joi. Nanu era coordonator la Cariera Peșteana și lucra în minerit de aproape 30 de ani.

Angajații spun că șeful de la Peșteana s-a simțit rău la serviciu, miercuri, iar in jurul miezului nopții, familia a chemat ambulanța, însă echipajul a constatat decesul, scrie presa locală.

Potrivit Impact de Gorj un cheag de sânge i-ar fi blocat o arteră pulmonară.

Gabriel Nanu avea 53 ani și a fost și viceprimar la Plopșoru, din partea PDL, în perioada 2004-2008 și candidat al PNL pentru primărie în 2020.

Nanu completează lista deceselor în rândul angajaților companiei, care a ajuns la 30 de victime, de la începutul anului, subliniază presa locală.

Gabriel Nanu a promovat vaccinarea pe pagina sa de Facebook, cu postări preluate de la politicianul PNL Dan Vîlceanu care scria următoarele inepții: „Vaccinarea este soluția pentru a scăpa cât mai repede de pandemiei...” și „Guvernul liberal pregătește campania de vaccinare anti-COVID. Vaccinul anti-COVID este în a treia fază de testare, iar datele studiului urmează a fi acum verificate de Agenția Europeană a Medicamentului. Datele de până acum arată că vaccinul este eficace la 90% din pacienții testați...”.

Foto-capturi AICI