ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnaliștii Project Veritas l-au confruntat pe directorul Pfizer, Albert Bourla, la hotelul Conrad din Washington. CEO-ul Pfizer nu a răspuns nici unei întrebări ale jurnaliștilor Project Veritas, ba, mai mult, a scăpat de întrebările inconfortabile cu ajutorul agenților de securitate agresivi. Ziariștii Veritas subliniază că șeful Pfizer se afla la o conferință de lobby - desfășurată cu ușile închise - cu republicani. În același timp, conducătorul echipei Project Veritas, James O'Keefe, este amenințat de consiliul publicației cu demiterea, posibil ca urmare a presiunilor Pfizer, aspect asupra căruia ne referim într-un alt articol. Filmarea de mai jos a fost tradusă în română și subtitrată cu promptitudine de Ionel Trandafir:

VIDEO:
 
 
Jurnaliștii de la Project Veritas se confruntă cu tot mai multe piedici. Recent, Departamentul de Poliție din San Bruno a emis un mandat de percheziție PENALĂ împotriva unui jurnalist Project Veritas pentru că i-a pus întrebări lui Matt Halprin, șeful global de încredere și siguranță al YouTube, despre motivul pentru care YouTube a eliminat de pe platformă videoclipul în care Jordan Trishton Walaker afirmă, fără să știe că este filmat cu camera ascunsă, că gigantul farma „se gândește” să provoace mutații virusului Covid pentru a dezvolta noi vaccinuri.
 
VIDEO:
  
 
 

„Ceea ce susține acest domn este imens, din punct de vedere al implicațiilor sale”, a comentat doctorul Malone referindu-se la problemele reproductive, de fertilitate, generate de vaccin, în special femeilor.
 
VIDEO: