ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-un interviu pentru HotNews, menit să-i mai spele imaginea de fiu al unui colaborator al Securității și cu facultatea făcută în 10 ani, Vlad Voiculescu afirmă că informațiile privind studiile sale - publicate de InPolitics - și misterul angajărilor la multinaționale fără diplomă sunt „o chestiune de campanie”.
 
„Probabil că am necăjit câteva persoane și dacă ai supărat anumite persoane e bine, înseamnă că ai făcut ceva bine”, declară Vlad Voiculescu cu aceeași seninătate cu care spunea că nu a avut niciun avantaj material de pe urma activității tatălui lui, care a lucrat în Securității și că, de fapt, „nimeni nu e perfect”.

„Știrea era că m-am angajat și am avut o carieră fulminantă fără ca măcar să termin facultatea și că am avut funcții de conducere și că în spate sigur trebuie să fie cineva.”, spune trivializând subiectul Vlad Voiculescu, devenit vice-primar prin târg de partide, neuns încă oficial la mai bine de o lună de la alegeri.
 
Despre ascensiunea politică, direct la vârful unui minister de importanță precum cel al Sănătății, în cabinetul tehnocraților lui Cioloș și modul în care contabilul de grădiniță devenit mahăr prin sforile trase de unchiul său din industria Pharma a  dus o cruciadă împotriva realizării transplanturilor pulmonare în România a scris pe larg
jurnalistul Mirel Curea, într-un editorial în EVZ, preluat de ActiveNews.
 
Mai jos dovada penibilei metode de a se plăti - de data aceasta pe față - un site de știri pentru propagandă politice, respectiv spălare de imagine.