ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Alți doi ofițeri de poliție din Washington DC implicați în răspunsul la revolta de la Capitoliul SUA au murit „prin sinucidere”, au anunțat luni autoritățile americane, ajungându-se astfel la un total de patru ofițeri care și-ar fi luat viața în urma revoltei din 6 ianuarie 2021, potrivit CNN.

„Ofițerul Gunther Hashida, repartizat la echipa de intervenție de urgență din cadrul Diviziei de operațiuni speciale, a fost găsit mort în locuința sa, joi, 29 iulie”, a transmis pentru CNN purtătorul de cuvânt al Departamentului de Poliție Metropolitană, Kristen Metzger, într-un comunicat.

„Suntem în doliu ca Departament, iar gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă către familia și prietenii ofițerului Hashida”, a declarat Metzger.

Ofițerul de poliție metropolitană Kyle DeFreytag a fost găsit mort pe 10 iulie, potrivit ofițerului responsabil de relații  publice al Poliției, Sean Hickman.

Hashida se angajase la Departamentul de Poliție Metropolitană în 2003, iar DeFreytag lucra acolo din noiembrie 2016.

Aceste decese marchează 4 „sinucideri” cunoscute ale unor ofițeri implicați în răspunsul la revolta de la Capitoliu din 6 ianuarie și 3 „sinucideri” cunoscute ale unor ofițeri de poliție din DC, în mod specific.
Pentru că suntem cenzurați pe Facebook ne puteți găsi și pe Telegram și GoogleNews