ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Avocata Ana Birchall, fost ministru al Justiției, în prezent angajată la Nuclearelectrica, a declarat, pe pagina sa de Facebook, că s-a infectat cu COVID-19, în ciuda faptului că e vaccinată, iar simptomele descrise nu par a fi ale unei forme ușoare.

„Se pare ca deplasarea la Bruxelles a fost "darnica" cu mine si am capatat si eu acest virus nenorocit de COVID.
 
Va rog foarte mult sa aveti grija de voi, de cei dragi si de cei din jur. 

Eu am fost extrem de atenta si cu toate acestea tot l-am luat tocmai pentru ca este foarte contagios. Sincer, habar nu am de unde m-am procopsit cu el.

Pe langa spaima trasa ieri cand primele teste au iesit pozitive, azi noapte mi-a fost destul de rau, cu tuse, dureri in gat ingrozitoare, dureri de cap si urechi si o stare de oboseala generala. Azi e la fel dar, avand in vedere ca sunt vaccinata, inteleg de la doctor ca urmatoarele zile ar trebui sa fie mai ok. Sper sa fie asa! ”, a scris Birchall, pe facebook.
 
Amintim că joi, 3 februarie, a decedat din cauze neclare și într-un loc pentru care nu s-au oferit explicații fostul ei consilier personal la ministerul Justiției, chestor de poliție penitenciară (r) Cătălin Claudiu Bejan, fost director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor și consilier al Corpului de control al premierului.
 
 
„Drum lin spre cer, Cataline! Multumesc pentru profesionalismul tau, pentru colegialitatea ta. Multumesc pentru ca intr-un an complicat cum a fost 2019 nu ai ezitat si ai fost alaturi de mine si de echipa Ministerului Justitiei ajutandu-ma si ajutandu-ne enorm cu seriozitatea si profesionalismul tau. Toata echipa din MJ este trista, socata si indurerata ca ai plecat din aceasta lume mult, mult prea devreme! Sincere condoleantei familiei si prietenilor! Ne vei lipsi! Dumnezeu sa te odihneasca in pace!”, a scris Birchall pe contul său de social media.