ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


United Airlines se confruntă cu două procese distincte legate de impunerea vaccinării obligatorii a personalului său cu serurile experimentale Covid, relevă ABC7 Chicago.

Unul dintre cele două procese a fost intentat la Tribunalul Districtual al SUA din Fort Worth, Texas. În acest proces, angajatul susține că nu s-a ținut cont de scutirea sa pentru motive religioase.


Angajații, printre care doi piloți și o însoțitoare de bord, acuză compania aeriană de un „model de discriminare împotriva angajaților care au solicitat adaptări pentru motive religioase sau medicale”. Aceștia spun că abordarea companiei aeriene de a trimite angajații scutiți medical de vaccinare în concediu pe perioadă nedeterminată înseamnă „că aceștia vor fi, de fapt, concediați”.

Ca răspuns, compania aeriană a declarat că își va „apăra viguros politica”. 

„Siguranța rămâne prioritatea noastră principală. Vom continua să ne apărăm viguros politica - cerințele de vaccinare există de zeci de ani și au contribuit la menținerea siguranței angajaților și clienților companiilor aeriene. Și, în condițiile în care pandemia continuă să ucidă peste 2.000 de oameni în fiecare zi, rămânem convinși că politica noastră privind vaccinurile salvează vieți. Începând de astăzi, excluzând angajații care au prezentat scutiri, 98,5% dintre angajații United din SUA sunt vaccinați.”
 
Compania aeriană flutură sofistic argumentul „siguranței” confundând noile „vaccinuri” ARNm cu vaccinurile clasice și ignorând faptul că noua tehnologie folosită în serurile Covid a generat numeroase reacții adverse invalidante sau letale. Dacă i-ar păsa cu adevărat de angajați și de siguranța lor, aceasta i-ar scuti de posibilitatea de a face atacuri cerebrale sau infarcturi miocardice posibil chiar în timpul zborului. VIDEO: