ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnaliștii de la Dossier, au publicat un mic rezumat al „interviului” acordat de Anthony Fauci ziarului Scânteia al Americii, The New York Times.

Ei subliniază faptul că oamenii de presă amintiți nu au făcut altceva decât să-i mângâie orgoliul celui mai sinistru personaj, cunoscut la nivel mondial ca un „Mengele Apocaliptic”  și care s-a afirmat în spațiul public mai mult ca niciodată în ultimii trei an. 

Acest text, preluat de la Dossier, apare în contextul pensionării lui Anthony Fauci, o pensionare care s-a încheiat cu premii și coronițe și chiar cu o petrece în numele său, și nu cu o arestare sau măcar o concediere, așa cum se aștepta toată lumea.

Iată articolul preluat de la publicația amintită:

Am citit interviul de pensionare al lui Fauci din New York Times, ca să nu trebuiască să o faceți voi.

Iată câteva momente importante din întrebările și răspunsurile sale cu un „reporter științific" (stenograf cu regim) de la „ziarul de referință". Atât casa lui Fauci, cât și biroul său sunt împodobite cu portrete ale lui Fauci. „Pereții din biroul de acasă al Dr. Anthony S. Fauci sunt împodobiți cu portrete ale acestuia", scrie Sheryl Gay Stolberg de la NYT.

Fauci, stânjenit, nu se simte confortabil cu prezența ei acolo și cu faptul că este martor la toate aceste figurine și portrete din casa lui, scrie ea, deoarece crede că „extrema dreaptă" îl va ataca acum ca fiind un „egocentric". Biroul lui Fauci de la NIH este, de asemenea, împodobit cu figurine și portrete de-ale sale.

Fauci vrea să scrie o carte de memorii, să țină câteva discursuri publice și să fie afiliat la o universitate.Cu alte cuvinte, Fauci este pe cale să adune cecuri uriașe cum nu ați mai văzut până acum. În ceea ce privește cartea, vă recomand ediția neautorizată: The Real Anthony Fauci. Fauci vorbește încă o dată despre el însuși la persoana a treia.

„Ceea ce aș vrea să fac este să fie o adevărată carte de memorii, adică o poveste de viață din care Covidul face și el  parte. Pentru că, dacă te uiți la ceea ce a fost și este Tony Fauci, Tony Fauci nu este definit de Covid."

Fauci susține că statele roșii, „subvaccinate" s-au descurcat mult mai rău în perioada isteriei Covid: „Ceea ce mă îngrijorează cu adevărat este politizarea principiilor de sănătate publică", începe Fauci.

Apoi politizează principiile sănătății publice: „Cum poți să ai state roșii subvaccinate și state albastre bine vaccinate și să ai decese mult mai răspândite în rândul oamenilor din statele roșii pentru că sunt subvaccinate - este tragic pentru populație".

The New York Times nu-l întreabă pe Fauci nimic controversat, în ciuda scenei bizare.Niciun câștig de funcție, nicio scurgere de laborator, nimic.Fauci este întrebat ce nu știu oamenii despre el.El răspunde:

„Nu știu aproape nimic despre aspectul meu de medic și despre cât de sensibil și empatic sunt față de boală și suferință."

Există megalomanie la nivel înalt, iar apoi există megalomania lui Anthony Fauci.