ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După anunțul ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, privind sosirea în țară a primelor doze de vaccin anti-COVID-19 adaptat la „variantele” Omicron BA4 și BA5, la finalul lunii noiembrie, 612 doze de vaccin Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson au fost administrate, conform Agerpresceea ce înseamnă sub 100 de persoane vaccinate pe zi în întreaga țară.

Un număr de 612 doze de vaccin Pfizer, Moderna și Johnson&Johnson au fost administrate în săptămâna 14 - 20 noiembrie, dintre care 166 - prima doză, 121 - doza a doua, 202 - a treia doză și 123 - doza a patra, potrivit Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile din cadrul INSP.

Amintim că la începutul acestui an ministrul Sănătății nu și-a mai injectat nici copilul deoarece, chiar în ziua în care tatăl ar anunțat că-l vaccinează, fiul a fost salvat de un test pozitiv la coronavirus.