ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


„Facem un apel către toți suporterii echipei naționale cu care am colaborat, din 2003 și până astăzi, să nu se prezinte la meciurile echipei naționale din această toamnă.”, transmite grupul Honor et Patria.

Reamintim că Răzvan Burleanu, un fel de șef la FRF, a lansat un apel „pentru membrii familiei fotbalului românesc să se imunizeze împotriva COVID-19” printr-un mesaj video în cadrul campaniei FRF ”Fotbalul se vaccinează!” iar intrarea pe stadion se face în condițiile cunoscute, cu cerința vaccinării și testării, deși și vaccinații transmit virusul la fel ca nevaccinații discriminați.

Vedeți pe același subiect și Grupările de suporteri refuză șantajul cu vaccinarea

Citiți și Probleme necunoscute de Klaus Iohannis. VACCINAT și INFECTAT, Nicolae Dică, antrenorul secund al echipei naționale a României, trebuie să stea pe bară. Luna aceasta a murit și bucătarul Naționalei, la doar 53 de ani.