ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Federația Română de Fotbal a anunțat că antrenorul secund al echipei naționale, Nicolae Dică, a fost testat pozitiv cu COVID-19 și va intra în izolare. Antrenorul s-a vaccinat împotriva COVID-19 în luna februarie.

Cazul infectării antrenorului vaccinat ar fi fost bun de folosit ca argument și de președintele Klaus Iohannis în conferința sa de presă de ieri. Păcat că n-a știut de el, pentru că altfel explica părinților că vaccinarea copiilor nu este prea folositoare. Citiți De ce minte Klaus Iohannis cu gura plină. Cazul Israel îi dezumflă gogoșile: 95% dintre pacienții în stare gravă sunt complet vaccinați iar a treia doză a covidit-o chiar pe ministra Științei

Nicolae Dică s-a vaccinat pe 22 februarie, în cadrul campaniei de propagandă inițiată de Guvern (foto sus), căreia i-a căzut victimă și Simona Halep.

Primii membri ai staff-urilor reprezentativei de seniori și ai naționalei U21 au dat luni startul campaniei „Fotbalul se vaccinează”, anunța atunci Federația Română de Fotbal și Digi 24.

„Internaționali români și membri ai staff-urilor reprezentativelor României au început campania de imunizare împotriva COVID-19. La acțiunea de vaccinare participă loturile naționale și olimpice, în urma inițiativei demarate după decizia Guvernului României”, transmitea Mediafax. I-a folosit foarte mult „imunizarea”, după cum se vede.

Pe 12 februarie 2021 Răzvan Burleanu, un fel de șef la FRF, a lansat un apel „pentru membrii familiei fotbalului românesc să se imunizeze împotriva COVID-19” printr-un mesaj video în cadrul campaniei FRF ”Fotbalul se vaccinează!”.

„La acest moment, membrii loturilor naționale și ai loturilor olimpice sunt incluși în etapa a doua de vaccinare, prin decizia Guvernului României pe care Federația Română de Fotbal împreună cu Ministerul Tineretului și Sportului au susținut-o.”, afirma clona lui Vlad Voiculescu de la FRF.

Acum, Nicolae Dică va rata cele trei meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, cu Islanda în deplasare, cu Liechtenstein acasă și Macedonia de Nord în deplasare, transmite Antena 3.

„În urma rezultatelor primite la testarea COVID PCR efectuată de staff-ul primei reprezentative, Nicolae Dică va intra în izolare și nu va fi prezent la acțiunea dedicată celor 3 meciuri de la început de septembrie. Nicolae Dică a primit rezultat pozitiv la testare și a intrat în izolare de îndată ce i-a fost comunicat rezultatul. Antrenorul este vaccinat împotriva COVID și se simte bine", a precizat FRF într-un comunicat.

Nicolae Dică este singurul membru al echipei confirmat în urma testelor. ”Toți ceilalți membrii ai staff-ului echipei naționale au primit rezultate negative", a precizat FRF, conform sursei citate.

Pe 16 august, Federația Română de Fotbal, întreg staff-ul și jucătorii echipei naționale de fotbal a României au anunțat că regretă dispariția prematură a lui Ialcin Cadîr, cel care a fost timp de mai bine de două decenii bucătarul echipei naționale de fotbal, iar de la inaugurarea Centrului Național de Fotbal Mogoșoaia a fost bucătar-șef la restaurantul din incinta bazei de pregătire.

Ialcin Cadîr avea 53 de ani. Nu a fost precizată cauza morții. Cel mai probabil a fost inclus automat în campania „Fotbalul se vaccinează”.

Citiți și Medicul kinetoterapeut al CSA Steaua, Nelu Olteanu, a decedat după vaccinarea cu PFIZER, la doar 46 de ani. Un munte de om și de bunătate, răpus cu o înțepătură experimentală. Rușine Steaua și presei mituite care au ascuns ce i-a provocat moartea!