ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Macron s-a agitat în Qatar. Degeaba - echipa de cetățeni francezi a pierdut meciul cu argentinenii. Spectacolul din teren a fost concurat de cel din tribune, unde un flamboiant Emmanuel Macron a trecut de la agonie la extaz și retur.

Naționala Argentinei a devenit campioană mondială la fotbal, după ce a învins în finală Franța la lovituri de departajare.

Argentina a condus 2-0, fiind egalată în repriza secundă.

În prelungiri, ambele echipe au marcat câte un gol. Franța a ratat 2 lovituri de 11 m, trimițând trofeul în Argentina.

Meciul în care a triumfat Lionel Messi s-a înceheiat cu scorul general de 7-5, după 2-2 la capătul primelor 90 de minute și 3-3 după 120 de minute. 

Atacantul argentinian Lionel Messi a fost desemnat cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din Qatar, duminică seară, la Doha. 

La Cupa Mondială au murit subit trei jurnaliști: un fotograf și un ziarist sportiv și un director tehnic al ITV.

Fanii argentinieni sărbătoresc exuberant la Buenos Aires după ce echipa lor a devenit campioană la Cupa Mondială. Foto: Daily Mail/AP

La meci și-a făcut prezența și președintele Republicii Twitter, Elon Musk, care a transmis o scurtă secvență video de la victoria Argentinei: